Hydrafacial MD

Egészséges bőr egy életen át

Hydrafacial

A Hydrafacial kezelés az egyik legkorszerűbb orvos-esztétikai arckezelés, amely során arcbőre megfiatalodik. Számos rangos esztétikai nagydíjat elnyert világszerte. Látványos eredmények érhetők el, cserébe Önnek nem kell átélnie semmilyen kellemetlen beavatkozást, a hatékonysága pedig önmagáért beszél.

Technológia és biológia

A bőr fiatalítását speciálisan kifejlesztett HydraPeel spirálfúvókákkal valamint a világszínvonalú, erős antioxidáns összetevőkkel ellátott szérumaival együttesen lehet elérni

Tudja Ön, hogy tudják a hollywoodi hírességek is megőrizni az arc kiatalságát még idősebb korukra is? Sokanon-invazív, vagyis műtéti beavatkozásoktól mentes megoldásokat keresnek. Kövesse Ön is például Beyoncé vagy Britney Spears példáját, és kényeztesse arcbőrét a Hydrafacial MD-vel.

Három lépés és világelső szérumok

Annak érdekében, hogy Ön bőre visszanyerje a fiatalságát. A kezelése eredménye azonnal érezhető és látható, már egy alkalom után tisztább, teltebb, fénylő arcbőr. Mindezt gyorsan, kíméletesen, hatékonyan és fájdalommentesen.

1

Tisztítás és peeling

Ebben a folyamatban eltávolítjuk az elhalt sejteket annak érdekében, hogy az egészséges bőr kerülhessen előtérbe. A használt szérum segítségével a bőr hidratáltságát tudjuk tartani, valamint segít feszesíteni és simítani a finom vonalait.

2

Eltávolítás és hidratálás

A bőrön és a pórusokban található szennyeződések, fekete foltok és mitesszerek kiszívását és feloldását végezzük.

3

Megelőzés és védelem

A speciális szérumok alkalmazásával a ráncokat és a finom vonalakat elsimítjuk az arcbőr világosabb tónusáért. 

Klinikailag igazolt hatás

Igazolt hatásai biztosítják a magas minőséget, amelyet Ön megérdemel. 97%-ban simább, puhább és fiatalabb arcbőr, 90%-os hatás a ráncok ellen. Ezen kívül szép eredmények érhetők el a rosacea ellen is. Az érzékeny bőrtípusúak is bátran igénybe vehetik ezt a szolgáltatást. A megnagyobbodott pórusokra, valamint a napégésekre is használható. 

Miért válaszd a Hydrafacial arckezelést?

  • Alapossággal tisztítja és újítja meg az arcbőrt 
  • Javítja a bőr texturáját és tónusát
  • Gyors és testreszabható kezelés
 

Klinikailag igazolt hatás

Egy kezelés nagyjából 30-50 perc. A kezelések után vendégeink saját bőrükön érzik a változást, tiszta és puha benyomást keltett arcbőrük, valamint kisebbek lettek a pórusaik. Egy kezelés is már hatékony és látványos bőrtisztulást tesz lehetővé, 7-10 napos időközönként több kezelést alkalmazva a pigmentációs és gyulladásos elváltozások is látványosan javulnak

Kapcsolat

Nyitvatartás

Exkluzív ajánlatok

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Adatvédelmi tájékoztató
Minden jog fenntartva © 2023 Harmony Beauty
ÁSZF